|
Sorgun Ziraat Odası, Sorgun Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü ve Bahadın Belediyesi'nin katkılarıyla düzenlenen "Tıbbi ve Aromatik Bitki Yetiştiriciliği Kursu"nu başarıyla tamamlayan kursiyerler düzenlenen törenle sertifikalarını aldı.
|
19.12.2013
364
|
Bahadın Belediyesi Konferans Salonu'nda düzenlenen belge dağıtım törenine Sorgun Ziraat Odası Başkanı Hacı Tuzlacık, Bahadın Belediye Başkanı Dilaver Özcan, Yozgat Pancar Ekicileri Kooperatif Yönetim Kurulu Başkanı Kürşat Arslan ve kursiyerler katıldı.
Sorgun Ziraat Odası Başkanı Hacı Tuzlacık, 104 saat süren ve 70 kursiyerin katıldığı Tıbbi ve Aromatik Bitki Yetiştiriciliği Kursu ile Sorgun'da alternatif ürün yetiştiriciliğinin geliştirilmesini hedeflediklerini söyledi. Tuzlacık, bu tip kurslara büyük önem verdiklerini belirterek, "Çiftçilerimiz için açılan bu tip kurslara son derece yararlı oluyor. Bunun için bizde bu kurslara büyük önem veriyoruz. 8 kişiden oluşan teknik bir ekiple çalışmalarımızı devam ettirmekteyiz, çiftçilerimizin talepleri doğrultusunda bu tip kursları düzenlemeye devam edeceğiz" dedi.
Bahadın Belediye Başkanı Dilaver Özcan ise yaptığı konuşmada, Bahadın olarak halkın, çiftçilerin gelişimine katkı sağlayacak bu tip kurslara her zaman destek vermeye hazır olduklarını dile getirdi. Konuşmaların ardından kursları başarı ile bitiren kursiyerlere sertifikaları verildi.