|
Lassa 25. Yılını Tarımsal Pazarlama ile çiftçinin ayağına götürdüğü faydalı bir proje ile kutladı.
|
26.09.2013
841
|
Brisa bu yıl 25. kuruluş yıldönümünü kutlarken, Lassa markası ile "Yola Sağlam Çık" projesi kapsamında çiftçiler ile buluşuyor.
Bu proje kapsamında Projeyi hayata geçiren Tarımsal Pazarlama ekibiyle birlikte Salihli'ye bağlı Kabazlı Köyü'nü ziyaret eden Lassa "Yola Sağlam Çık" Ekibi'nin traktör sahipleri ile buluştuğu etkinlikte, 250 adet römorka reflektör montajı yapıldı. Projeyi çok beğenen ve hoşnut kaldıklarını belirten traktör sahipleri, bundan böyle karanlıkta görünebilir olacaklarını ve böylece kazalara sebebiyet vermeyeceklerini belirttiler.
Galeri için tıklayınız >>>>>
Proje ile ilgili olarak konuşan Brisa Tüketici Ürünleri Direktörü Egemen Atış, Brisa'nın sosyal sorumluluklarının bilincinde bir kurum olarak özellikle sürüş emniyeti konusunda farkındalık yaratmak amacıyla pek çok proje yürüttüğünü belirtti. Atış "2010 yılından beri Lassa markamızla ağır ticari araç sahiplerine yönelik olarak her yıl düzenlediğimiz "Yola Sağlam Çık" projesini, bu sene çok önem verdiğimiz tarım grubu için de hayata geçirdik. Bu projemizle bir kazayı bile engelleyebilirsek mutlu olacağız. Öncelikli amacımız çiftçilerimizi bilinçlendirmek; çünkü onlar bu konuda tedbirli olmazlar ise kazalar devam edecektir. Biz Lassa olarak onlara bir ışık yaktık" diyerek firmalarının amacını belirtti. Bu sosyal proje hakkında Atış ayrıca, projenin başarısı doğrultusunda önümüzdeki dönemlerde de çiftçileri bilgilendirmek ve bilinçlendirmek için çeşitli çalışmalar yürütmeyi planladıklarını da sözlerine ekledi.
Reflektör dağıtımında Salihli İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Metin Şahin, Salihli Ziraat Odası yönetim kurulu başkan vekili Selahattin Demirtaş, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Rıza Gülmez yer aldı.
Projeyi çeşitli illerde ilçe ilçe dolaşarak bilgi veren Tarımsal pazarlama'nın Etkinlik Yöneticisi Uğur Kılıçaslan tarafından reflektörler traktörlere takıldı. Eraslan, çiftçilere faydalı olabilecek daha bir çok sosyal proje yapacaklarını ve Türkiye'nin her köşesine ulaşacaklarını belirtti.
"Her zaman çiftçimiz için yollarda olacağız" diyerek sözlerine ekledi.
Tarımsalpazarlama.com