|
Telekomünikasyon sektöründe uzun yıllar yöneticilik yaptıktan sonra yeni bir alana yelken açan Mühendis Neriman Gelbal Gökduman'ın, Kaz Dağları'nın eteklerinde 3 yıl önce yarattığı Ovilo üretimini hızla arttırıyor.
|
20.10.2014
751
|
Kısa sürede bol ödüllü markaya dönüşen Ovilo, zeytinyağının yanı sıra gurme zeytin üretimine de başlıyor.
Üretimi %100 Arttı
Markanın kurulduğu 3 yıl öncesine göre zeytinyağı üretimini yüzde yüz artıran Gökduman, bu yıl sofralık zeytin işine de adım attı.
Ovilo’ya Altın Madalya
Üretime başladığı ilk yıl Zeytindostu Derneği tarafından altın madalya ile ödüllendirilen Ovilo, 7. Ulusal Zeytinyağı Kalite Ödülleri’nde altın madalya ve Monde Selection tarafından da gümüş madalyaya layık görüldü.
Organik Zeytin Üretecek
2014’te 20 Ton zeytin ve 20 ton zeytinyağı üreteceklerini aktaran Gökduman, kuraklığa rağmen bölgedeki rekoltenin iyi olduğunu ifade etti. 2016 sonunda 5 bin ağaca ulaşmayı ve ihracatı hedeflediklerini ifade eden Gökduman, şu an ürünlerini şarküteri ve internet üzerinden sattıklarını dile getirdi.
Tarımsal Pazarlama // Özel Haber