|
Vodafone Çiftçi Kulübü Eğitim Tırı Sultanhisar ve Aydın Ziraat Odaları'nın desteğiyle Aydın'ın Sultanhisar,Atça,Salavatlı,Eskihisar,Umurlu,Dalama,Kozalaklı köylerinde çiftçileri ziyaret etti.
|
27.09.2012
1402
|
Tarımsal Pazarlama olarak üreticilerimiz için sürdürülebilir kalkınmayı ve üretimde karlılığı amaçlayan ve bu uğurda Türkiye’nin dört bir yanında çiftçilerimizle bir araya gelerek eğitim veren Vodafone Çiftçi Kulübü Eğitim Tırı Aydın’lı üreticilerimize uzman eğitimciler tarafından büyükbaş hayvancılık, hayvan bakımı ve süt temizliği,hayvancılıkta son zamanlarda yapılması gerekenler ve çilek yetiştiriciliği üzerine eğitim verdi.
Tarımsal Pazarlama olarak Vodafone Çiftçi Kulübü Tırı gece gündüz demeden tüm yıl boyunca çiftçilerimizi köylerinde ziyaret ederek Ziraat Odaları, Tarım İlçe Müdürlükleri, Tarım Kredi Kooperatifleri ve bölgesel çiftçi örgütleriyle birlikte ziyaret edilen bölgelerde uygulanan üretim dallarında verimliliği arttırmaya yönelik üretim ve pazarlama teknikleri ile ilgili bilgilendirme çalışmalarına devam etmektedir.